Tarviset
Pizzataikinaa
1 litra suppilovahveroita (tuoreita tai pakastettuja)
suolaa ja valkopippuria
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
juustoraastetta
tomaattipure/murkskaa
aurinkokuivattuja tomaatteja
basilikaa
oreganoa
Tee ensin pizzataikina peruspizzataikinan ohjeen mukaan.
Freesaa sipulit+valkosipulit kullankeltaisiksi, lisää suppilovahverot, mausta valkopippurilla ja suolalla. Anna hautua hetken.
Kauli pizzataikina haluamaasi muotoon, levitä päälle tomaattipure/murska ja juustoraaste (huom! juusto tulee siis täytteen alle ja säilyttää näin paremmin mehukkuutensa). Lisää sieni sipuliseos, pieniksi pilkottua aurinkokuivattua tomaattia ja basilikaa.
Paista uunissa 200 C kunnes päällinen saa väriä (n 10-15 minuuttia). Lisää päälle vielä ripaus oreganoa.
Kommentit