Tarviset

Pizzataikinaa

1 litra suppilovahveroita (tuoreita tai pakastettuja)

suolaa ja valkopippuria

2 sipulia

4 valkosipulinkynttä

juustoraastetta

tomaattipure/murkskaa

aurinkokuivattuja tomaatteja

basilikaa

oreganoa

 

Tee ensin pizzataikina peruspizzataikinan ohjeen mukaan.

Freesaa sipulit+valkosipulit kullankeltaisiksi, lisää suppilovahverot, mausta valkopippurilla ja suolalla. Anna hautua hetken.

Kauli pizzataikina haluamaasi muotoon, levitä päälle tomaattipure/murska ja juustoraaste (huom! juusto tulee siis täytteen alle ja säilyttää näin paremmin mehukkuutensa). Lisää sieni sipuliseos, pieniksi pilkottua aurinkokuivattua tomaattia ja basilikaa.

Paista uunissa 200 C kunnes päällinen saa väriä (n 10-15 minuuttia). Lisää päälle vielä ripaus oreganoa.